Maak kennis met Wessel, onze community manager!

8 juni 2022

1828 heeft 3 hele leuke community managers in dienst. Deze week gingen we in gesprek met Wessel! We vroegen wat hij leuk vindt aan community manager zijn en waarvoor jongeren bij Wessel terechtkunnen.  

Hey Wessel! Kun je wat over jezelf vertellen?
Nou ik ben Wessel, 22 jaar. Ik woon in Utrecht op kamers met 9 andere mensen. Het is altijd heel gezellig hier en ik kan toch mijn rust pakken. Tot voor kort was ik student sociale geografie, wat ik heel interessant vond maar ik merkte dat het in de praktijk minder toepasselijk was dan ik had gehoopt. Daarom ga ik aankomend jaar planologie studeren gericht op vastgoedontwikkeling.

Leuk zeg! Wat doe je als community manager bij 1828?
Als community manager ben ik de contactpersoon tussen 1828 zelf en de jongeren die er potentieel willen wonen. Jongeren kunnen bij mij hun ei kwijt en hun wensen, zodat 1828 kan achterhalen wat de jongeren echt nodig hebben in een 1828-vestiging.

Voor welke steden ben je community manager?
Op het moment voor Santpoort-Noord, in de toekomst word ik waarschijnlijk ook community manager voor Leiden.

Waarvoor kunnen de jongeren bij jou terecht?
Jongeren kunnen altijd bij mij terecht voor leuke en inspirerende woonideeën! Het hoeft niet per se te gaan over het gebouw dat we willen gaan realiseren, het kan ook over het proces gaan en bijvoorbeeld interessante woongerelateerde artikelen.

 

"Daarnaast kunnen ze altijd bij mij terecht voor vragen over 1828 en kunnen we inhoudelijke gesprekken hebben over de waarde van het project."

 

Wat vind je leuk aan community manager zijn?
Ik vind het leuk dat ik tijdens mijn studententijd meekrijg hoe de ontwikkeling van dit soort projecten in zijn werk gaat. Met dit soort toffe initiatieven kan ik al een beetje ervaring opdoen in planologie. Ik vind het ook interessant dat bij 1828 heel erg gekeken wordt naar wat de toekomstige bewoners belangrijk vinden in plaats van dat de projectontwikkelaar dat zelf bedenkt. We luisteren echt naar de omgeving en potentiële bewoners.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen?
Vul dan het formulier in en we nemen ze snel mogelijk contact met je op.

1828

1828 is een project van de 1828 Groep.
Disclaimer